Hebei Eastsun International Co, Ltd mangrupikeun salah sahiji ahli profésional
pabrik pikeun ngabersihan produk sareng mobil cuci mobil salaku konci utama.

Produk anu ditunjuk

Kepribadian salaku dasar, Inovasi salaku kakuatan nyetir, Kajembaran sapertos kahirupan
—Eastsun—

Naha Pilih Us?

EASTSUN mangrupikeun pilihan anu pas
  • Produsén Profesional

  • Karya berkualitas

  • Jaminan sugema

  • Palayanan tanggungan

  • Ngadeg Pangiriman

Profil Perusahaan

EASTSUN mangrupikeun pilihan anu pas

Hebei Eastsun International Co, Ltd. nyaéta produsén profésional pikeun PRODUK KERCAS, ngadeg tina taun 2007, ayana di Shijiazhuang - China, kalebet anduk ngabersihan Mobil / Chamois / Sponge / Kit pembersihan mobil…, Kami nampi sertipikat BSCI mangtaun-taun, sareng. ngagaduhan usaha anu saé sareng Carrefour / Auchan / ALDI / NAPA, ogé urang gaduh pabrik énggal di Kamboja.
INNOVATION AS DRIVING FORCE, SINCERITY AS Life, wilujeng sumping ka sadaya babaturan ngadatangan pabrik urang sareng kerjasama anu pangsaéna.