5 PCS cuci mobil microfiber chenille beberesih sarung bolu anduk set

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
Alat cuci kit
Tempat Asal:
Hebei, Cina
Ngaran Brand:
Eastsun
Jumlah modél:
CS001
ukuran:
26*14*13 cm
Bahan:
Salaku gambar
Garansi:
kualitas alus
Ngaran Produk:
Set beberesih mobil
warna:
Bulao atanapi cuotomized
Paké:
beberesih mobil
beurat:
305g
Bungkusan:
75pcs / ctn atanapi bungkusan ngaropéa
Logo:
Logo Palanggan
Sampel:
Sampel bebas ditawarkeun
MOQ:
5 Karton
Panjelasan Produk

Paké

Nyeuseuh Mobil

Ukuran

26*14*13 cm

Warna

Bulao, Pink, Oranyeu, Héjo, Atawa Customizable

Beurat

305g

Kauntungan

Super nyerep cai tibatan bahan anu sanés

Kamampuhan nyabut lebu anu kuat

Lemes sareng ramah lingkungan

Bungkusan

Kantong atanapi ngaropéa

MOQ

30 sét

Waktos pangiriman

Dina 15 dinten saatos mastikeun pesenan

istilah pamayaran

FOB, CIF, CNF, D/P, D/A, L/C, WEST UNION, PAYPRAL jeung saterusna

Bungkusan & Pangiriman

 Rincian bungkusan:

1. Unggal dina polybag

2. Dina Karton 

 

Émbaran parusahaan

EASTSUN ngaliwatan baptisan pasang marketization tur ngembangkeun terus, éta eastablished stabil sarta hubungan komérsial panjang kalayan leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon, sarta boga gawé babarengan alus kalawan luhur 500 dunya, ngalibetkeun leuwih ti 100 komoditi, éta geus ngawangun nepi reputasi pangalusna pikeun konsumén ieu.

Dina umur transforming ieu pinuh ku tantangan jeung kasempetan, urang salawasna mikir jeung meta kalawan rasa lofty tanggung jawab jeung rasa misi pikeun ngajajah serius ngembangkeun sustainable HEBEI EASTSUN INT' L CO., LTD. Candak téori manajemén "Pribadi salaku fundamental, Inovasi salaku gaya nyetir, Ikhlas salaku kahirupan", ngaronjatkeun daya saing sakabéh terus, nyadiakeun produk healthier, jasa kualitas luhur.

Urang bakal ngawujudkeun kamajuan koléktif nilai shareholders ', nilai personel sarta nilai konsumén '.

Kontak

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami