Tentang Kami

about-banner

Profil Perusahaan

Hebei Eastsun International Co., Ltd.

Hebei Eastsun International Co., Ltd. nyaéta salah sahiji perusahaan impor sareng ékspor profésional pikeun meresihan produk sareng kit cuci mobil salaku bisnis konci, ayana CBD OF SHIJIAZHUANG - ibukota propinsi HEBEI, langkung ti 200km ti BEIJING.

EASTSUN ngaliwatan baptisan pasang marketization sarta ngembangkeun terus, éta ngadegkeun hubungan komérsial stabil sarta panjang kalayan leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon, sarta boga gawé babarengan alus kalawan luhur 500 dunya, ngalibetkeun leuwih than100 komoditi, éta geus ngawangun nepi reputasi pangalusna pikeun ieu. customer Dina umur transforming ieu pinuh ku tantangan jeung kasempetan, urang salawasna pikir jeung polah kalawan rasa lofty tanggung jawab jeung rasa misi ngajajah serius ngembangkeun sustainable of Hebei Eastsun Int'l Co., Ltd. Candak téori manajemén "Personil salaku fundamental, Inovasi salaku gaya nyetir, Ikhlas salaku kahirupan ", ngaronjatkeun daya saing sakabéh terus, nyadiakeun produk healthier, jasa kualitas luhur.

Urang bakal ngawujudkeun kamajuan koléktif nilai shareholders, nilai personel jeung nilai customer urang.

Poto Grup

Hebei Eastsun International Co., Ltd.
Group Photo
Group Photo01
Group Photo2