Kit cuci awak mobil lawon bolu sareng kantong pvc

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
Alat cuci kit
Tempat Asal:
Cina
Ngaran Brand:
Esatsun
Jumlah modél:
BL010
ukuran:
34*15,5 cm
Bahan:
Salaku nuturkeun
Garansi:
Kontak kuring
Ngaran Produk:
Set Alat Nyeuseuh Mobil
Pamakéan:
Ngabersihan Mobil
MOQ:
10 Karton
Logo:
Logo ngaropéa
beurat:
335g
Bungkusan:
Kantong PVC
Fitur:
Portabel
Sampel:
Sacara bébas
eusi:
10 PCS
jalan kapal:
Ku Air
Panjelasan Produk

 

Tipe Set beberesih mobil
MOQ 10 karton (40 set)
Cara Bungkusan  kantong PVC, kantong Opp atawa nurutkeun sarat custom urang
Kaasup Mitt, 3 spons, chamois/microfiber spons jeung 4 lawon
Waktu Sampel 7 poé
Istilah pamayaran L/C, T/T, D/P, D/A, West Union, Duit Gram, jsb.

Produk patali

 

Kualitas luhur lengkep beberesih mobil kit perawatan beberesih set

 

Borongan parabot cuci mobil badag bolu

 

 

Gancang drying microfiber cuci mobil anduk beberesih microfiber

 

Cuci mobil anduk garing lawon microfiber beberesih

Émbaran parusahaan

EASTSUN ngaliwatan baptisan pasang marketization tur ngembangkeun terus, éta eastablished stabil sarta hubungan komérsial panjang kalayan leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon, sarta boga gawé babarengan alus kalawan luhur 500 dunya, ngalibetkeun leuwih ti 100 komoditi, éta geus ngawangun nepi reputasi pangalusna pikeun konsumén ieu.

Dina umur transforming ieu pinuh ku tantangan jeung kasempetan, urang salawasna mikir jeung meta kalawan rasa lofty tanggung jawab jeung rasa misi pikeun ngajajah serius ngembangkeun sustainable HEBEI EASTSUN INT' L CO., LTD. Candak téori manajemén "Pribadi salaku fundamental, Inovasi salaku gaya nyetir, Ikhlas salaku kahirupan", ngaronjatkeun daya saing sakabéh terus, nyadiakeun produk healthier, jasa kualitas luhur.

Urang bakal ngawujudkeun kamajuan koléktif nilai shareholders ', nilai personel sarta nilai konsumén '.

Kontak

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami