Desain Custom Gancang Cuci Mobil Kering Kaéndahan Super Nyerep Lemes Chamois Alami

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
Anduk
Tempat Asal:
Hebei, Cina
Ngaran Brand:
Eastsun
Jumlah modél:
F225
ukuran:
50*34 cm
Bahan:
chamois alam
Ngaran Produk:
Lemes Alami Chamois
warna:
Konéng atanapi costomized
Pamakéan:
Ngabersihan Mobil
Bungkusan:
bungkusan ngaropéa
Logo:
Logo Palanggan
Fitur:
Super nyerep, gancang garing, lemes
Pamakéan anduk Dina:
Otomatis beberesih Detailing Drying Polishing
Sampel:
Sampel bebas ditawarkeun
Paket:
Disaluyukeun
beurat:
65g

Desain Custom Gancang Cuci Mobil Kering Kaéndahan Super Nyerep Lemes Chamois Alami
Barang Kulit chamois, chamois asli, chamois alam
merek Eastsun (OEM)
Beurat 65g
Warna Konéng atawa ngaropéa
Sampel Sampel gratis tiasa nyayogikeun pikeun anjeun pariksa kualitas
MOQ 10 PCS
Waktos pangiriman kirang ti 15 poé sanggeus mayar

Lemes Alami Chamois

 

 

Langkung Produk

Émbaran parusahaan

Bungkusan & Pangiriman

FAQ

Q1. Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

A1: Urang boga duanana parusahaan dagang na factory.Welcome nganjang kami.

 

Q2: Naon istilah anjeun packing?

A2: Umumna, urang pak barang urang dina kartu kertas jeung cartons.We ogé bisa paking sakumaha pamundut anjeun.

 

Q3. Naon istilah pembayaran anjeun?

A3: T/T, Paypal, jsb.

 

Q4. Naon istilah pangiriman anjeun?

A4: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

 

Q5. Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?

A5: Sacara umum, éta bakal butuh 10 nepi ka 30 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

 

Q6: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?

A6: Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami