FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

1. Dupi anjeun dagang parusahaan atawa pabrik?

Kami gaduh perusahaan dagang sareng pabrik. Wilujeng sumping didatangan kami.

2. Naon istilah anjeun packing?

Sacara umum, urang ngabungkus barang-barang kami dina kartu kertas sareng karton. Urang ogé bisa paking sakumaha pamundut anjeun.

3. Naon istilah pembayaran anjeun?

T/T, Paypal, jsb.

4. Naon istilah pangiriman anjeun?

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

5. Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?

Sacara umum, éta bakal nyandak 10 dugi ka 30 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

6. Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?

Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang.

Rék gawé bareng jeung urang?