Nyerep Cai Tinggi 8-Wangun Mobil Cuci Harga Spons

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
bolu
Tempat Asal:
Cina
Ngaran Brand:
Panonpoé Wétan (Disesuaikeun)
Jumlah modél:
ES402
ukuran:
19 * 13,5 * 5 cm
Bahan:
Poliuretana
Ngaran Produk:
Produk Perawatan Mobil Meguiar
Pamakéan:
Ngabersihan Mobil
Fitur:
Lemes, raray ganda
beurat:
22 G
warna:
Konéng+Hideung
MOQ:
50 PCS
Logo:
Logo ngaropéa
Bungkusan:
Kartu leungeun baju
Wangun:
Wangun ngaropéa
ODM / OEM:
Bisa ditarima
Panjelasan Produk

 Spons beberesih mobil

Ngaran Spons beberesih mobil
Ukuran 19 * 13,5 * 5 cm
Warna  Konéng + hideung atanapi ngaropéa
Bahan Poliuretana
Wangun Tulang anjing atanapi ngaropéa
Bungkusan Kartu leungeun baju atawa ngaropéa
Kauntungannana Cekelan gampang, gampang dikumbah sareng awét, kapasitas beberesih anu kuat
Aplikasi beberesih mobil, rumah tangga, jsb
MOQ 50 PCS
OEM / ODM Sadia

Produk patali

Borongan lawon Microfiber Car Nyeuseuh anduk


Borongan Exterior Car beberesih Pakakas Kit


Kain Cuci Mobil Asli Kulit Chamois


Endoscope Car Nyeuseuh beberesih pamupus bolu Pad

Émbaran parusahaan

EASTSUN ngaliwatan baptisan pasang marketization tur ngembangkeun terus, éta eastablished stabil sarta hubungan komérsial panjang kalayan leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon, sarta boga gawé babarengan alus kalawan luhur 500 dunya, ngalibetkeun leuwih ti 100 komoditi, éta geus ngawangun nepi reputasi pangalusna pikeun konsumén ieu.

Dina umur transforming ieu pinuh ku tantangan jeung kasempetan, urang salawasna mikir jeung meta kalawan rasa lofty tanggung jawab jeung rasa misi pikeun ngajajah serius ngembangkeun sustainable HEBEI EASTSUN INT' L CO., LTD. Candak téori manajemén "Pribadi salaku fundamental, Inovasi salaku gaya nyetir, Ikhlas salaku kahirupan", ngaronjatkeun daya saing sakabéh terus, nyadiakeun produk healthier, jasa kualitas luhur.

Urang bakal ngawujudkeun kamajuan koléktif nilai shareholders ', nilai personel sarta nilai konsumén '.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami