Microfiber meresihan mobil praktis bolu Polandia applicator chenille nyeuseuh Pad

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Microfiber meresihan praktis mobil bolu ngagosok applicator chenille nyeuseuh Pad keur cuci, dusting, atawa meresihan kandaraan atawa sabudeureun imah.
Untaian microfiber anu nyerep kandel ngusap kokotor sareng nyayogikeun bérés anu henteu swirl!
Ekstra ageung - Hiji ukuran pas sadayana, éta bakal cocog pikeun sadayana. Kapadetan luhur & kandel. Microfiber anu nyerep tambahan nahan langkung seueur busa sareng cai tibatan kulit domba.
Anggo baseuh Pikeun Nyeuseuh Sareng Kering Pikeun Ngalebu Sakur Permukaan Kandaraan - Aman dina cet sareng permukaan hipu sanés! Mobil, Treuk, Motor, Parahu, Imah atanapi RV, anjeun tiasa ngandelkeun finish anjeun ka Relentless Drive! Kami dipercaya dina industri sareng moal ngantep anjeun turun. Kami paduli mobil anjeun sapertos anjeun!

Tipe: bolu
Tempat Asal: Hebei, Cina
Ngaran Brand: Eastsun
Jumlah modél: SC 206
ukuran: 23*11*6
Bahan: polyurethane
Ngaran Produk: Spons cuci mobil
warna: Bulao, konéng, héjo sarta costomized
Pamakéan: Ngabersihan Mobil
Bungkusan: bungkusan ngaropéa
Logo: Logo Palanggan
Fitur: Super nyerep, gancang garing, lemes
Pamakéan anduk Dina: Otomatis beberesih Detailing Drying Polishing
Sampel:Sampel bebas ditawarkeun
Paket: Disaluyukeun
beurat: 80g

Produk Témbongkeun

orange-30x40
orange-30x40
28.1
IMG_5512
28.9
28.5
IMG_5511
28.6

Skenario Aplikasi

7e1ba12b
client+exhibition
company
certificate+partner

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami