Ngarojong desain custom produk anyar gancang garing mobil anduk microfiber bersih

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
Anduk
Tempat Asal:
Hebei, Cina
Ngaran Brand:
Panonpoé Wétan (Disesuaikeun)
Jumlah modél:
ES113
ukuran:
35*35 cm
Bahan:
80% Poliéster + 20% Polimida
Ngaran Produk:
gancang garing mobil anduk microfiber bersih
warna:
kuotomisasi
beurat:
40 g/pc
Logo:
Logo Palanggan
Fitur:
Super absorbent, lemes, perawatan sampurna, jsb
Pamakéan:
Ngabersihan Mobil
Bungkusan:
bungkusan ngaropéa
MOQ:
10 lembar
Sampel:
Sampel bebas ditawarkeun
pamayaran:
T / T, L / C, D / P, D / A, Western Union jeung saterusna

Ngarojong desain custom produk anyar gancang garing mobil anduk microfiber bersih

Bahan 80% Poliéster + 20% Polimida
Ukuran 35 * 35cm atanapi ngaropéa
Beurat 40 g/pc
Warna kuotomisasi
Bungkusan 50 PCS / ctn 
Fitur Aman dina permukaan; Éféktif pikeun nerapkeun & miceun poles, lilin & cleaners séjén
MOQ 10 lembar
Pamakéan Pikeun mobil, imah, kapal terbang, jsb
Disaluyukeun OEM & ODM Sadia

gancang garing mobil anduk microfiber bersih

produk patali

Émbaran parusahaan

Bungkusan & Pangiriman

FAQ

Q1. Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

A1: Urang boga duanana parusahaan dagang na factory.Welcome nganjang kami.

 

Q2: Naon istilah anjeun packing?

A2: Umumna, urang pak barang urang dina kartu kertas jeung cartons.We ogé bisa paking sakumaha pamundut anjeun.

 

Q3. Naon istilah pembayaran anjeun?

A3: T/T, Paypal, jsb.

 

Q4. Naon istilah pangiriman anjeun?

A4: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

 

Q5. Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?

A5: Sacara umum, éta bakal butuh 10 nepi ka 30 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

 

Q6: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?

A6: Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami