Borongan ganda sisi lemes microfiber chenille mitt cuci mobil sarung

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
Sarung tangan
Tempat Asal:
Hebei, Cina
Ngaran Brand:
Eastsun
Jumlah modél:
ES515
ukuran:
25,5 * 18 cm
Bahan:
Chenille + microfiber
Ngaran Produk:
Chenille Car beberesih sarung
warna:
Bulao, oranyeu atanapi ngaropéa
Pamakéan:
beberesih mobil
Fitur:
Ramah lingkungan
Bungkusan:
Tas Opp
beurat:
81g
Sampel:
Avaialble
Sertipikat:
BSCI
OEM:
Dibagéakeun
Istilah pamayaran:
T / T, D / P, D / A, L / C, Western Union jeung saterusna
Panjelasan Produk

Brand & Logo Panonpoé Wétan (disesuaikeun)
Ukuran 25,5 * 18 cm (disesuaikeun)
Beurat 81g
Warna Biru, oranyeu (disesuaikeun)
Bahan Chenille
Aplikasi beberesih mobil
Bungkusan Kantong Opp (disesuaikeun)
Fitur Ramah lingkungan, gampang pikeun ngabersihan, pangirut kulit, jsb.

Produk patali

 

Murah cuci mobil anduk garing lawon microfiber beberesih

 

Borongan parabot cuci mobil badag bolu

 

Gancang drying microfiber cuci mobil anduk beberesih microfiber

 

Kualitas luhur lengkep beberesih mobil kit perawatan beberesih set

FAQ

Q1. Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

A1: Urang boga duanana parusahaan dagang na factory.Welcome nganjang kami.

 

Q2: Naon istilah anjeun packing?

A2: Umumna, urang pak barang urang dina kartu kertas jeung cartons.We ogé bisa paking sakumaha pamundut anjeun.

 

Q3. Naon istilah pembayaran anjeun?

A3: T/T, Paypal, jsb.

 

Q4. Naon istilah pangiriman anjeun?

A4: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

 

Q5. Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?

A5: Sacara umum, éta bakal butuh 10 nepi ka 30 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

 

Q6: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?

A6: Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang.

 

Bungkusan & Pangiriman

 

Émbaran parusahaan

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami