Warta

  • Winter car maintenance tips

    Tips pangropéa mobil usum tiis

    1. Ganti atawa tambahkeun bahan keur anti ngagibleg dina waktu. Dina usum tiis, hawa luar pisan low. Upami kendaraan hoyong beroperasi sacara normal, éta kedah gaduh bahan anti ngagibleg anu cukup. Upami teu kitu, tangki cai bakal beku sareng kendaraan bakal gagal ngiderkeun normal. Anti ngagibleg kedah antara MAX sareng MIX, sareng...
    Maca deui
  • problems in daily life,a way to soften your towel

    masalah dina kahirupan sapopoe, cara soften anduk Anjeun

    Imah anduk ngagunakeun sanggeus hiji periode waktu bakal jadi teuas, ieu sabab urang biasana ngagunakeun cai kalsium, magnésium jeung mineral séjén, sarta sabun jeung zat disebut natrium asam lemak, nalika natrium asam lemak dina cai kalsium, bahan magnesite bakal jadi jenis teu leyur dina ...
    Maca deui
  • EASTSUN has new product,come on!

    EASTSUN gaduh produk énggal, hayu!

    lawon Puguh mangrupakeun jenis lawon bersih multi-fungsi, prosés non-anyaman, kalawan kualitas luhur serat bubur kai asli jeung serat Pilihan dahareun-grade salaku bahan baku dijieunna tina komposit, ulah nambahkeun fluoresensi whitening agén jeung bahan ngabahayakeun, beungeut na. sigana...
    Maca deui
  • About PVA Chamois Ⅱ

    Ngeunaan PVA Chamois Ⅱ

    Pamakéan: Mobil anduk Produk ieu adopts téhnologi tinggi-tech jeung prosés canggih refined;Super nyerep cai kuat, touch.The alus teuing beungeut lemes jeung hipu;No lint na tanda cai ditinggalkeun sanggeus wiping.Durable, nya éta butik kageulisan mobil;Cocok. keur ngagosok...
    Maca deui
  • PVA Quick Drying Towel

    PVA Gancang Drying anduk

    Pamakéan PVA perlakuan anti-mildew antibakteri husus, tékstur lemes teu lungsur katun, jeung struktur rupa, pamakéan fenomena kapilér bakal beungeut cai obyék gancang garing, sahingga ngabogaan nyerep cai kuat, sanggeus ngumbah sirah. lembut wi...
    Maca deui
  • Professional Knowledge Of Microfiber Towels

    Pangaweruh Profésional Of Microfiber Towels

    Penemuan lawon microfiber Ultrasuede ieu invented by Dr. Miyoshi Okamoto di 1970.It urang geus disebut alternatif jieunan pikeun suede.And lawon anu serbaguna: eta bisa dipaké dina fashion, hiasan interior, mobil jeung hiasan kandaraan sejen, kitu ogé abdi...
    Maca deui
  • Why are microfiber towels so amazing?

    Naha anduk microfiber endah pisan?

    Naha anduk microfiber jadi endah pisan?Microfibers anu kacida absorbent alatan spasi interstitial maranéhanana sarta ngidinan cai garing gancang, sahingga éféktif nyegah tumuwuhna baktéri.Jadi naon ciri na? Superabsorbent: Microfiber ngagunakeun téknologi flap jeruk pikeun ngabagi f ...
    Maca deui
  • 29 hal pikeun ngabantosan anjeun ngahindarkeun mobil anu pabalatak janten huru-hara

    Panitia anu pinter, tong sampah anu merenah, suplai beberesih anu mangpaat, sareng produk kendaraan anu saé sanés anu anjeun hoyongkeun. Kami ngarepkeun anjeun resep produk anu kami nyarankeun! Sadaya ieu dipilih sacara mandiri ku éditor kami. Punten dicatet yén upami anjeun mutuskeun mésér tina tautan dina halaman ieu, Buz...
    Maca deui
  • How to choose the towel with high cost performance?

    Kumaha carana milih anduk kalayan kinerja ongkos tinggi?

    Penampilan: anduk alus anu lemes sareng caang di color.Whether dicitak atawa anduk polos, salami bahan exquisite, workmanship exquisite, kudu pisan beautiful.A anduk alus boga pola jelas tur Sigana pisan textured di glance a. ...
    Maca deui
  • What tools do you need to clean your car?

    Alat naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngabersihan mobil anjeun?

    1.Microfiber anduk: sabab organisasi pisan hipu, pernah ngaruksak mobil nalika meresihan car.The produk boga kapasitas nyerep cai super, kapasitas nyerep cai téh 610 kali tina anduk biasa, nyaeta 23 kali anduk deerskin. Anduk mobil di cuci mobil, moal...
    Maca deui
  • Kaunggulan jeung kalemahan anduk microfiber

    Pilihan bahan anduk pohara penting, anduk serat superfine teu héd bulu, teu decolorize, boga kelamin ramah-kulit super alus, ku kituna ditéang sanggeus ku konsumen di pasar, jadi, dina tungtungna nyaeta superfine nu. anduk serat anu saé? Naon anu ...
    Maca deui
  • Numutkeun ulasan palanggan, 10 anduk tiis pangsaéna dina 2021

    Waktu cooling sanggeus workout mangrupa bagian penting tina sagala rutin kabugaran-tapi tétéla yén tetep tiis sapanjang workout a sarua pentingna. Élmu nunjukkeun yén nurunkeun suhu awak tiasa manjangkeun waktos latihan, ku kituna ningkatkeun kinerja latihan. Seueur atlit profésional sareng ...
    Maca deui