Serat mikro anduk ganda sisi gancang garing microfiber mobil beberesih lawon

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
Anduk
Tempat Asal:
Hebei, Cina
Ngaran Brand:
Eastsun
Jumlah modél:
ES123
ukuran:
31*41 cm
Bahan:
80% Poliéster, 20% Polimida
Ngaran Produk:
lawon microfiber
Pamakéan:
Ngabersihan Mobil
warna:
Héjo jeung kulawu atawa ngaropéa
beurat:
101g
OEM / ODM:
Dibagéakeun
Bungkusan:
50pcs / ctn atanapi bungkusan ngaropéa
Logo:
Logo Palanggan
Sertifikasi:
BSCI
Wangun:
Suqare
pamayaran:
T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, jsb.
Panjelasan Produk

 

Bahan 80% Poliéster + 20% Polimida
Ukuran 30 * 30cm atanapi ngaropéa
Beurat 21g atanapi ngaropéa
Warna Bulao atanapi cuotomized
Bungkusan 50 PCS / ctn 
Fitur Aman dina permukaan; Éféktif pikeun nerapkeun & miceun poles, lilin & cleaners séjén
Sampel Sampel gratis
Pamakéan Pikeun mobil, imah, kapal terbang, jsb
Disaluyukeun OEM & ODM Sadia

produk patali

 

 

Murah cuci mobil anduk garing lawon microfiber beberesih

 

 

Borongan parabot cuci mobil badag bolu

 

 

Mobil drying twisted microfiber beberesih lawon cuci mobil anduk

 

 

Kualitas luhur lengkep beberesih mobil kit perawatan beberesih set

FAQ

Q1. Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

A1: Urang boga duanana parusahaan dagang na factory.Welcome nganjang kami.

 

Q2: Naon istilah anjeun packing?

A2: Umumna, urang pak barang urang dina kartu kertas jeung cartons.We ogé bisa paking sakumaha pamundut anjeun.

 

Q3. Naon istilah pembayaran anjeun?

A3: T/T, Paypal, jsb.

 

Q4. Naon istilah pangiriman anjeun?

A4: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

 

Q5. Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?

A5: Sacara umum, éta bakal butuh 10 nepi ka 30 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

 

Q6: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?

A6: Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang.

 

Bungkusan & Pangiriman

 

Émbaran parusahaan

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami