Kelas A mobil shammy edgeless anduk chamois sintétik gulungan

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
Anduk
Tempat Asal:
Hebei, Cina
Ngaran Brand:
Eastsun (Disesuaikeun)
Jumlah modél:
F200
ukuran:
45*60 cm
Bahan:
sintétik
Ngaran Produk:
Chamois asli
warna:
Koneng
Fitur:
Super nyerep
Pamakéan:
Ngabersihan Mobil
beurat:
Ngeunaan 40g
Bungkusan:
Tas Opp
Ujung:
Ujung Ujung
OEM:
Sarat ngaropéa
Sertipikat:
BSCI
pamayaran:
T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, Duit Gram
Panjelasan Produk

Brand & Logo Eastsun (disesuaikeun)
Ukuran 40 * 60cm (disesuaikeun)
Bahan sintétik
Beurat Ngeunaan 40g (GARING)
Warna Konéng (disesuaikeun)
Bungkusan Kantong Opp (disesuaikeun)
Pamakéan Nyeuseuh mobil otomatis
Fitur Lemes, kandel, padet, super absorbent, awét sarta kateguhan unggul

Bungkusan & Pangiriman

 

Langkung Produk

 

Émbaran parusahaan

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami